Boka föreläsning

Renata började föreläsa 1997 och är sedan flera år en av Sveriges mest anlitade föredragshållare. På ett lättsamt och underhållande sätt låter hon publiken ta del av hennes äventyr och expeditioner runt om i världen. Renatas styrka som föreläsare ligger i hennes förmåga att översätta de utmaningarna hon stått inför på sina projekt och koppla ihop dom till de utmaningar och uppförsbackar vi alla möter på hemmaplan.

-Vare sig det gäller bergsklättring eller annan idrott, karriären eller fritiden och inte minst inom företagsvärlden så är verktygen för att uppnå målet snarlika, säger Renata. Vikten av motiverade medarbetare, kommunikation, öppenhet, att kunna hantera förändringar, möten med det oväntade och att ha magnetiska mål är bara några av komponenterna till att kunna förverkliga sina idéer.

Några av Renatas kunder:

Elmia
Kvalitetsmässan
Länsförsäkringar
Skandia
Aftonbladet
Svenskt Näringsliv
Ernst & Young
Skanska
Eniro
Swedbank
Handelshögskolan i Jönköping
Systeam
Handelsbanken
Göteborgs Universitet
Nordea
Kompetensmässan
Husqvarna
Trygghetsrådet
Åre Kommun

Bland kunderna finns även landsting, skolor och föreningar.

För mer information om Renatas föreläsningar och offert kontakta Renata direkt på 0708-361303 eller info@renata.nu.

Renata Chlumska

Kämpandes uppför en brant isvägg på väg mot toppen av världens högsta berg. Ensam i kajaken mot piskande vågor på ett rytande Stilla havet. Eller, pressad till det yttersta av extrema krafter i en flygsimulator under förberedelserna till nästa utmaning. Resan till rymden. Man kan knappast leva bättre upp till Renatas eget konstaterande, att livet är ett äventyr.

Läs mer