Boka föreläsningar med Renata Chlumska

Renatas styrka som föreläsare ligger i hennes förmåga att översätta de utmaningarna hon stått inför under sina expeditioner och koppla ihop dom till de utmaningar och uppförsbackar vi alla möter hemma och i arbetet.

“Alla företag har mål och alla människor har drömmar men alla lyckas inte alltid. Varför? Vi kan inte påverka alla faktorer runt omkring oss men betydligt fler än vi tror. Om vi lägger energin på sådant vi faktiskt kan förändra och tar personligt ansvar så kan vi komma väldigt långt. En tjej från Skåne kan till och med nå toppen av världens högsta berg!”’

Renata talar om:

  • Vikten av motiverade medarbetare
  • Att kunna hantera förändringar
  • Magnetiska mål
  • Projektledning och ledarskap
  • Teambuilding

Förutom bergsbestigning och äventyr på professionell nivå så är hennes expertområden mental träning, personlig utveckling, drivkraft, motivation och målsättningar.

Fdrag1_SophiaCarrhage

Foto: Sophia Carrhage

Renata började föreläsa 1997 och är sedan flera år en av Sveriges mest anlitade föredragshållare. Läs mer om Renata Chlumska.

Fysiska föreläsningar
Digitala föreläsningar
Renata som föreläsare

För mer information om Renatas föreläsningar och offert kontakta Renata direkt på 0708-361303 eller info@renata.nu.

Renata Chlumska

Kämpandes uppför en brant isvägg på väg mot toppen av världens högsta berg. Ensam i kajaken mot piskande vågor på ett rytande Stilla havet. Eller, pressad till det yttersta av extrema krafter i en flygsimulator under förberedelserna till nästa utmaning. Resan till rymden. Man kan knappast leva bättre upp till Renatas eget konstaterande, att livet är ett äventyr.

Läs mer