Boken När bergen kallar

Boken När bergen kallar av Renata Chlumska tillsammans med Annica Triberg släpps i september 2016. Köp en signerad bok här!

nar-bergen-kallar”Drömmen om att en dag genomföra den legendariska klätterutmaningen Seven Summits föddes redan 1996 när jag tillbringade nästan två månader vid foten av Mount Everest under Göran Kropps expedition. Några år senare stod jag själv på toppen av världens högsta berg och det första steget var taget. Det jag inte visste då var att det skulle dröja närmare 15 år att till slut förverkliga min dröm. Boken När bergen kallar, är en resa ut i världen och dessa magiska berg. Men det är inte en klätterbok utan snarare en inspiration till alla som har drömmar, mål eller står inför uppförsbackar. Vad krävs för att lyckas? Varför lyckades jag? Från Möllevången till toppen av världen. Berättat för och skriven av Annica Triberg.”

Provläs de första sidorna i boken:

Renata Chlumska

Kämpandes uppför en brant isvägg på väg mot toppen av världens högsta berg. Ensam i kajaken mot piskande vågor på ett rytande Stilla havet. Eller, pressad till det yttersta av extrema krafter i en flygsimulator under förberedelserna till nästa utmaning. Resan till rymden. Man kan knappast leva bättre upp till Renatas eget konstaterande, att livet är ett äventyr.

Läs mer