Nyheter

Bra start på året!

Föreläsningssäsongen är i gång för fullt och det känns fantastisk roligt att vara ute och prata om både gamla och nya äventyr! Förra veckan var jag i Finland där jag både besökte en skola, pratade för både gymnasieelever och femteklassare, och hann även en föreläsning för allmänheten i Nykarleby. Denna vecka besöker jag Nybro och i början på februari hittar du mig på Båtmässan där jag den 3:e på kvällen har en öppen föreläsning. Och i slutet på mars kommer jag vara i Norge och medverka på deras båtmässa så mycket hav och vatten blir det också!

Titta gärna under kalendern för att vad som är gång och vilka evenemang som är öppna för allmänheten. Och hittar du inga datum och orter som passar just dig så var lugn – det kommer fler tillfällen eftersom jag tillsammans med Mitsubishi planerar en landsomfattande turné under hösten och mer info om detta hittar du här senare i vår.

Du har väl inte missat dokumentären om mitt Seven Summits projekt? Kolla in den på YouTube.

Renata Chlumska

Kämpandes uppför en brant isvägg på väg mot toppen av världens högsta berg. Ensam i kajaken mot piskande vågor på ett rytande Stilla havet. Eller, pressad till det yttersta av extrema krafter i en flygsimulator under förberedelserna till nästa utmaning. Resan till rymden. Man kan knappast leva bättre upp till Renatas eget konstaterande, att livet är ett äventyr.

Läs mer