Inspiration

Inspiration!

Behöver du lite extra inspiration att ge dig ut på egna äventyr eller ta det där steget mot att förverkliga en dröm? Då tycker jag att du ska läsa boken ”När bergen kallar” Jag är stolt att få säga att äntligen är den här! Berättelsen om mina olika klätteräventyr, allt från min första upplevelse av Mount Everest med Göran Kropp redan våren 1996, min egna bestigning 1999 och så drömmen om Seven Summits. Men jag ser det inte i första hand som en klätterbok utan en inspiration till alla som också har mål, drömmar eller står inför utmaningar. Vi har alla våra Mount Everest att bestiga och kanske kan denna bok hjälpa dig att ta det första steget. Nyfiken? Provläs första delen av boken här!

Vill du istället ha tips på något enklare, men nog så härliga, äventyr på hemmaplan och i vardagen så titta på miniserien Renata X Skinnarmo där jag och Ola Skinnarmo besöker några av våra smultronställen i Sverige och utmanar varandra på våra favoritaktiviteter Följ med på äventyret här! Hoppas att detta lättar upp i höstmörkret!

Renata Chlumska

Kämpandes uppför en brant isvägg på väg mot toppen av världens högsta berg. Ensam i kajaken mot piskande vågor på ett rytande Stilla havet. Eller, pressad till det yttersta av extrema krafter i en flygsimulator under förberedelserna till nästa utmaning. Resan till rymden. Man kan knappast leva bättre upp till Renatas eget konstaterande, att livet är ett äventyr.

Läs mer