Nyheter

Laddad!

Vilken vecka! Det har väl knappast undgått någon att jag numera kör en Outlander Plug-In Hybrid och responsen jag fått på reklamen är verkligen positiv. Jag var uppriktigt sagt något nervös i hur den skulle stå sig mot en annan bilreklam som fått enormt mycket uppmärksamhet, det kändes lite som David vs Goliat, men jag måste säga att jag tycker, även om den andra också är snyggt gjord, så gjorde motspelarna självmål… Mitsubishis och min reklam känns betydligt mer nutid och framtid.

Och vad framtiden kommer med för spännande nya äventyr lanserades jag på båtmässan i Göteborg och nu är schemat för min segelträning satt och nästa vecka kör det igång med en fysgenomgång i Göteborg. Jag känner mig i god form men vill ändå ha koll på vilken träning och muskler jag skall fokusera på när det kommer till just segling.

Sedan är det ju klart att jag kommer genomföra Parabelflygningar i Ryssland senare i vår men det har dykt upp en spännande möjlighet här på hemmaplan i Jönköping så kanske får jag känna på tyngdlösheten betydligt tidigare än så…

Renata Chlumska

Kämpandes uppför en brant isvägg på väg mot toppen av världens högsta berg. Ensam i kajaken mot piskande vågor på ett rytande Stilla havet. Eller, pressad till det yttersta av extrema krafter i en flygsimulator under förberedelserna till nästa utmaning. Resan till rymden. Man kan knappast leva bättre upp till Renatas eget konstaterande, att livet är ett äventyr.

Läs mer