Nyheter

När äventyret kallar

nar-bergen-kallarÄntligen! Efter att under många år funderat, längtat och verkligen velat skriva en bok om mina äventyr så är den nu här! ”När bergen kallar” skriven tillsammans med Annica Triberg släpps på bokmässan i september och jag är både glad, förväntansfull men även lite nervös. Köp ett signerat exemplar här.

Och som om detta inte vore nog med roligt för en höst så kommer även en serie på fem delar där jag och Ola Skinnarmo utmanar varandra på hemmaplan och delar med oss av våra tankar kring äventyr och varför vi gör det vi gör. Första delen kan du se på Mitsubishis sajt. Så om du vill uppleva äventyr i höst finns det många sätt att få inspiration på!

Renata Chlumska

Kämpandes uppför en brant isvägg på väg mot toppen av världens högsta berg. Ensam i kajaken mot piskande vågor på ett rytande Stilla havet. Eller, pressad till det yttersta av extrema krafter i en flygsimulator under förberedelserna till nästa utmaning. Resan till rymden. Man kan knappast leva bättre upp till Renatas eget konstaterande, att livet är ett äventyr.

Läs mer