Nyheter

På väg mot Toppform!

portratt

Det dröjde till februari men nu är jag äntligen igång med mitt nya träningsprogram! Förutom cykling som står högst uppe på agendan så kommer det ju också bli mycket segling i vår och eftersom det är något jag aldrig gjort tidigare så gör jag som jag brukar, tar det från grunden och bygger uppåt. Så allt från fysträning till teori och så får vi se hur det går på eldprovet senare i sommar.

Inom kort kommer nya numret av Topphälsa ut och där hittar du förutom en intervju med mig även en mängd bra träningstips och själv ser jag fram emot att läsa om hur man fixar ett bra hemma gym.

Och nu är det hög tid att anmäla sig till Woman in Red galan den 14 februari i Malmö. Mer information hittar du på
www.2.6miljonerklubben.com Och just det – missa inte heller Podcasten Färd som sänds nu på fredag den 21 februari med undertecknad!

Renata Chlumska

Kämpandes uppför en brant isvägg på väg mot toppen av världens högsta berg. Ensam i kajaken mot piskande vågor på ett rytande Stilla havet. Eller, pressad till det yttersta av extrema krafter i en flygsimulator under förberedelserna till nästa utmaning. Resan till rymden. Man kan knappast leva bättre upp till Renatas eget konstaterande, att livet är ett äventyr.

Läs mer