Sommaren är här!

Och vilken rivstart på sommaren det blir, fylld med äventyr och aktiviteter! Eller vad sägs om Outdoor Live den 19-20 maj i Stockholm, Askersund Outdoor Festival den 25-27 i Askersund och Top of Arjeplog som jag gästar 7-9 juni!
Ja, allt och mycket mer händer under maj och juni månad. Dessutom kan du lyssna på mig i Framgångspodden unom kort och så kommer det snart tre nya avsnitt av Äventyrspodden där jag, Ola Skinnarmo och Petter Askergren samtalar med personer som på olika sätt inspirerat oss. Innan jag drar på semester kommer jag även hinna med ett kort besök på Läckö Kajakträff och så en massa olika föreläsningar också såklart, bland annat på Inspirationsdagarna i Visby och Umeå. Och så ett stort grattis till alla er som fick en plats på Ahkkas Kilimanjaro resa nästa år! Till hösten väntar uppladdning ihop med Ahkka, 4good och Expeditionsresor. Vi ses!

Renata Chlumska

Kämpandes uppför en brant isvägg på väg mot toppen av världens högsta berg. Ensam i kajaken mot piskande vågor på ett rytande Stilla havet. Eller, pressad till det yttersta av extrema krafter i en flygsimulator under förberedelserna till nästa utmaning. Resan till rymden. Man kan knappast leva bättre upp till Renatas eget konstaterande, att livet är ett äventyr.

Läs mer